rss

Mercedes GLK de la RENNtech

  1. 30/08/2008
  2. Tags: GLK, Mercedes, Renntech, Sema
    Vezi toate fotografiile (3)

    SEMA este pentru tunerii americani ceea ce este Essen pentru cei europeni, adica un loc si un moment in care daca nu vii, nu existi.

    Specialistul in modele Mercedes de peste Ocean, RENNtech, nu putea rata inca o ocazie de a demonstra de ce sunt in stare inginerii sai si va prezenta la marele eveniment din Los Angeles un model cu totul si cu totul special bazat pe micul GLK.

    Inspirati de celebra cursa de la Pikes Peak, yankeii vor cobori si lati modelul Mercedes, modeland concomitent caroseria pana cand aceasta ii va da masinii aerul unui terminator al soselelor.

    La aceasta va contribui si interesanta priza de aer “sapata” in capota motorului, care pare sa tradeze prezenta unui sistem de supraalimentare supradimensionat.

    Din pacate, in aceste momente nimeni nu stie ce propulsor va fi ales de RENNtech pentru eventuale modificari, desi favorit pare a fi V6-le pe benzina de 3,5 litri aflat in dotarea varfului de gama GLK350; totusi, nu este exclus ca tunerul american sa se lase coplesit de sentimente ecologice (doar sunt la moda, nu?) si sa incerce ceva cu diesel-ul de 2,2 litri, 167 CP si 400 Nm.

    Intr-adevar, asta ar fi un moment istoric...

    Vizualizari: 1111