rss

Mercedes G-Klasse de la RENNTech

  1. 19/02/2009
  2. Tags: AMG, G-Klasse, Renntech
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nu trebuie sa fii german si sa te cheme Brabus, Carlsson sau Lorinser pentru a transforma o masina speciala ca Mercedes in ceva cu totul unic, iar tunerul american RENNTech este dovada vie a acestui fapt.

    OK, compania este condusa de Hartmut Feyhl - fost director al AMG in America de Nord si omul din spatele teribilului sedan E 300 AMG Hammer -, asa ca are ceva "ADN nemtesc"; totusi, uitandu-ne la acest G-Klasse, putin ne pasa.

    In mod curios, desi arata de parca ar fi gata sa castige un razboi galactic de unul singur, monolitul de otel preparat de RENNTech nu are sub capota un motor cu zilioane de cilindri si CP, ci un diesel cat se poate de benign: un V6 de trei litri, 224 CP si 540 Nm.

    Cine vrea mai mult poate opta pentru un V8 turbodiesel de patru litri, 250 CP si 560 Nm, insa un lucru e cat se poate de clar: aici nu e vorba de putere, cat e vorba de aspect.

    Si, chiar daca avem de-a face doar cu niste randari pe computer, suntem convinsi ca acele jante imense si kit-ul de caroserie vor arata al naibii de bine si in realitate.

    Vizualizari: 1177