rss

Mercedes G-Klasse de la ART

  1. 18/03/2008
  2. Tags: Art, G-Klasse
    Vezi toate fotografiile (3)
    Tunerul german A.R.T. a pus la punct un program de tuning pentru venerabilul off-roader Mercedes, in urma caruia masina a capatat un look nou si un motor mult mai puternic decat cel de serie (vizata a fost versiunea de top, G 55 AMG).

    Nimic nu a fost iertat la nivelul body-kit-ului, farurile, spoiler-ul fata si cel posterior, bosajele, stopurile, plafonul si capota motorului fiind inlocuite sau, dupa caz, modificate astfel incat masina sa se transforme intr-un G-Klasse cum altul nu mai exista.

    In plus, rotile de serie au fost inlocuite cu unele dedicate in exclusivitate rularii pe sosea, lucru anuntat de diametrul urias al jantelor – 22 de inch – si inaltimea redusa a anvelopelor.

    Poate ca fanii adevarati ai modelului vor aprinde cateva faclii in semn de protest, insa noi credem ca vor fi destul de repede mangaiati atat de vestea maririi puterii V8-ului supraalimentat de la 476 CP la 580, cat si de sunetul scos de evacuarile cu un diametru de 80 mm. Sau de interiorul ticsit cu piele, lemn scump si fibra de carbon...
    Vizualizari: 1141
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »