rss

Mercedes E63 AMG de la RENNtech

  1. 21/11/2007
  2. Tags: Mercedes e63 amg
    Vezi toate fotografiile (2)
    Poate ca in Europa nu este un nume atat de cunoscut precum AMG, Brabus sau Carlsson, dar, in Statele Unite, RENNtech este cel mai celebru tuner Mercedes, responsabil de crearea unor programe de crestere a performantelor cel putin la nivelul liderilor de pe Batranul Continent.

    O dovada in acest sens este si noul kit oferit pentru Mercedes E63 AMG, ce-l transforma, ad literam, intr-un „tuning de tuning“.

    Yankeii s-au trezit fata in fata cu tipul lor de motor favorit – un V8 aspirat de mare cilindree – si, in urma unui studiu amanuntit, s-au decis sa se concentreze asupra „respiratiei“ acestuia.


    Uriasul de 6,2 litri a primit o noua galerie de evacuare din otel inoxidabil, ce face parteneriat cu un nou software de control al activitatii motorului, sosit sa imbunatateasca consumul de combustibil si sa reduca emisiile poluante.

    Plusul de putere si cuplu rezultat nu este ametitor, dar cei 48 CP si 68 Nm sunt suficienti pentru a mai aseza cativa metri buni intre acest E63 AMG si un oarecare M5 in cazul in care cei de la volan cauta sa vada cine e mai rapid intre doua semafoare.

    In plus, toate modificarile aferente atingerii acestor performante costa numai 11.450 de $, un mizilic pentru un american bogat dornic sa-si impresioneze partenerii de squash.
    Vizualizari: 983