rss

Mercedes E500 de la Lorinser de 435 CP

  1. 27/03/2009
  2. Tags: E-Klasse, E500, Lorinser, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (3)

    Unul cate unul, tunerii de casa ai celor de la Mercedes-Benz dezvaluie detalii despre noile pachete estetice si performante pregatite pentru recent lansatul E-Klasse.

    Tunerul Lorinser a dat publicitatii doua schite cu noul E-Klasse "imbracat" in noul kit aerodinamic care se afla in plin proces de dezvoltare. Acesta include un nou spoiler frontal, un spoiler posterior ce integreaza un difuzor incadrat de cele doua evacuari duble cromate, praguri laterale, aripi mai evazate, un eleron discret pe capacul portbagajului, prize de aer laterale plus un set nou-nout de jante din aliaj. De asemenea, masina a primit si un sistem de suspensii sport, care coboara garda la sol.

    Din punct de vedere mecanic, inginerii de la Lorinser au montat un kit performant pe varful de gama E500. Imbunatatit cu un nou arbore de came, un sistem de evacuare nou si o Unitate de Control Electronic (ECU) upgradata, motorul V8 de 5,5 litri produce acum 435 CP, cu 47 de "cai" mai mult decat versiunea de serie, in timp ce cuplul maxim a fost crescut de la 530 Nm la 570 Nm.

    Ca urmare a inlaturarii limitatorului electronic de viteza, E500 by Lorinser poate atinge o viteza de top de 280 km/h.

    Vizualizari: 1070