rss

Mercedes CLK – vesti proaspete

  1. 11/07/2007
  2. Tags: CLK, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mult asteptatul inlocuitor al actualului coupe de clasa medie Mercedes va aparea in vara anului viitor si, ca si fratele cu patru usi, va ava un design mult schimbat mai ales in ceea ce prieste partea frontala.

    In rest – un profil a la CLS si motoare suficient de puternice pentru a ineca doua-tre corabii la Inglostadt si Munchen.

    Adversarul lui Audi A5 si BMW Serie 3 Coupe va afisa asadar o fata dominata de prezenta unor noi faruri cu forma rectangulara, desi nu se stie inca daca vor fi patru (asa cum arata aceasta fotografie retusata pe computer) sau doar doua, precum cele de la C-Klasse.

    De asemenea, capota va fi mai plonjata ca la limuzina si in general liniile caroseriei desenate mai agresiv, astfel incat sa sublinieze accentul pus pe sportivitate. Aceasta va fi din plin prezenta mai ales pe versiunea CLK 63 AMG, ce va ajunge probabil la cei 451 CP ai lui C 63, dar si pe CLK 500, ce va oferi 388 CP.

    Ca de obicei insa, Mercedes va vea grija sa ofere o puzderie de sisteme electronice de ultima generatie pentru a controla elanul celui aflat la volan, mare parte din ele fiind preluate de la S-Klasse: Presafe II, night-vision si Distronic Plus.

    Mai tarziu va fi oferita si un CLK cu propulsie hibrida, precum si posibilitatea dotarii masinii cu tractiune integrala. Atentie Audi
    Vizualizari: 904