rss

Mercedes CLC vine la Geneva 2009

  1. 18/07/2007
  2. Tags: Clc, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Desi initial se zvonea ca isi va face aparitia la editia din acest an a salonului auto de la Frankfurt, inlocuitorul lui C-Klasse Sportcoupe va fi prezentat abia anul viitor la Geneva, vanzarile urmand a debuta la o luna dupa aceea.

    Desi designul va fi inspirat dupa actualul C-Klasse, se pare ca masina va fi construita pe platforma vechiului model de clasa medie Mercedes, in tentativa de a mentine costurile la un nivel cat mai mic.

    Mercedes CLC se afla in aceste momente in faze de testare avansate in Suedia si, in ciuda camuflajului, cei care au vazut-o spun ca va avea aceeasi silueta zvelta si linie mediana inalta, doar ca farurile vor fi de data aceasta angulare.

    In ceea ce priveste partea tehnica, asteptati-va la o gama de motoare compusa in special din agregate cu patru cilindri, dar si la un top model echipat cu propulsorul V6 de 3,5 litri si 272 CP (plus o versiune AMG).

    Interesant va fi insa si ce fabrica va alege pana la urma Mercedes pentru productia lui CLC, deocamdata germanii gandidu-se serios la Juiz de Fora din Brazilia, o uzina cu capacitati de productie inca neexploatate la maxim.
    Vizualizari: 888