rss

Mercedes CL600 de la FAB Design

  1. 17/04/2007
  2. Tags: Mercedes cl600
    Vezi toate fotografiile (3)
    Mercedes CL este din start un coupe imens, dar cei de la FAB Design si-au spus ca i-ar sta si mai bine daca ar mai avea cativa centimetri in plus in latime, secondati de un plus de agresivitate din partea caroseriei.

    Evident, vorba a fost urmata la scurt timp de fapta, drept pentru care va prezentam in cele ce urmeaza un tuning pentru un CL600.

    Pachetul aerodinamic include o noua bara parasoc in fata, flancata de o pereche de bosaje latite si decorate cu prize de aer pentru racirea motorului si franelor, un set de sorturi laterale a caror dominatie este intrerupta doar de bosajele spate (de asemenea largite si dotate cu aerisiri pentru frane), un bumper spate profilat aerodinamic si un set de jante de 20 de inch.

    Slava Domnului, nici interiorul nu a scapat neatins, el fiind decorat din belsug cu piele de culoare bej si alcantara, scaunele avand sectiunea centrala tapitata cu piele de crocodil falsa.

    Ca un tuner ce se respecta, FAB a gadilat putin si motorul V12 biturbo, ce a ajuns la 612 CP si un cuplu de tractat o tara mica: 1.120 Nm, disponibili la doar 1.800 rpm.

    Gratie noilor date tehnice, CL600 FAB Design ajunge la 100 km/h in doar 4,2 secunde si la o viteza maxima de 320 km/h. Cu stil, evident...
    Vizualizari: 1048