rss

Mercedes CK63 S, by Carlsson

  1. 21/10/2008
  2. Tags: AMG, Carlsson, CK63 S
    Vezi toate fotografiile (6)

    Compania de tuning Carlsson a lansat un nou pachet de imbunatatire a performantelor dinamice pentru Mercedes C63 AMG, denumit Carlsson CK63 S.

    Puterea a sarit de la 457 CP la 565 CP, in timp ce cuplul urcat la un total de 685 Nm; gratie acestor plusuri, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3,8 secunde (comparativ cu cele 4,5 secunde ale modelului AMG), in timp ce viteza maxima, limitata electronic, atinge 300 km/h.

    Filtrul de aer sport, tevile de esapament custom, capacul de motor din fibra de carbon, kit-ul de suspensii Carlsson RS (reglabil pe inaltime si pe forta de amortizare) si diferentialul cu alunecare limitata sunt doar cateva specialitati de pe lista cu delicatese tehnice oferite de catre tunerul german, care s-a preocupat intens inclusiv de reducerea maselor: CK63 S este dotat cu roti din aliaj usor ce cantaresc cu 38% mai putin decat cele de serie.

    Nici o masina tunata nu ar fi insa completa fara un kit exterior de individualizare, iar Carlsson CK63 S nu face exceptie de la regula: noile spoiler-e – realizate fie din poliuretan, fie din fibra din carbon – arata bestial si, in plus, amelioreaza stabilitatea sedanului la viteze mari.

    Cat priveste habitaclul, acesta poate fi personalizat in atatea feluri, incat cu greu ne vine sa credem ca vor exista doua CK63 S identice. Fie vorba intre noi, ar fi si pacat.

    Vizualizari: 1224