rss

Mercedes C63 AMG: Fight Club

  1. 04/07/2007
  2. Tags: C63 AMG, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Intr-un fel sau altul, la o data calendaristica sau alta, chestia asta trebuie sa se intample: planetele se aliniaza, cei care au facut din automobil a doua lor religie isi strunesc ochii in orbite si prelata cade de pe obiectul care da startul unuei lupte cum nu se poate vedea decat o data la sapte ani.

    Niciodata, in nici una din clase, concurenta dintre Mercedes, BMW si Audi nu a avut o nuanta beligeranta mai evidenta ca aici – terenul de lupta unde C63 AMG, ultima piesa a puzzle-ului, tocmai si-a facut aparitia.

    Practic, ai tot ce iti trebuie pentru un “picnic” de neuitat in compania unui circuit de viteza, dar panerul include si delicatese: cutia de viteze AMG Speedshift, pentru prima data la un model modificat de tunerul oficial Mercedes, actioneaza automat acceleratia in timpul retrogradarilor de viteza (un soi de heel-and-toe robotizat), iar programul electronic de stabilitate, numit aici ESPO, are trei stagii diferite si, pentru prima oara, o setare Sport (in care franarea pentru combaterea fenomenului de supra sau subvirare si reducerea cuplului motor se face cu o intensitate mai mica decat in setarea “ESP On”, extazul celui de volan nefiind lasat sa incalce granitele ce despart placerea de cosmar).

    Intre timp, inauntru, scaunele sport speciale au in sfarsit tetierele integrate in constructie, iar volanul cu trei spite si parte inferioara tesita, te lasa sa schimbi vitezele prin intermediul a doua padele argintii. Sa inceapa jocul…
    Vizualizari: 1165