rss

Mercedes C220 CDI de la Brabus

  1. 29/08/2007
  2. Tags: Brabus, C220 CDI, Mercedes
Brabus ne-a obisnuit cu dezvoltarea unor monstri mecanici ce ar face pana si posesorul unui Ferrari sa se intoarca plangand la mama, insa germanii dovedesc ca, din cand in cand, nu e nevoie sa iti vinzi un rinichi pentru a pune mana pe un produs fabricat la Bottrop.

Este si cazul  acestui kit de crestere a puterii lui C220 CDI, ce suplimenteaza herghelia sedanului de clasa medie din Stuttgart, acesta dezoltand cu 50 CP mai mult.

Concomitent, cuplul sare cu 80 Nm, asfel incat C220 CDI etaleaza o fisa tehnica pe care sta scris 220 CP si 480 Nm, buni penru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7,8 secunde (cu aproape o secunda mai bine decat modelul de serie) si pentru o viteza maxima de 239 km/h (+10 km/h).

Important in aceste momente, motorul respecta normele de poluare Euro IV si are o garantie standard penru Brabus de 100.000 km.

Evident, convertirea piesei de meal de sub capota (posibila prin intermediul unui nou management electronic) este insotita de obisnuitul progam de personalizare – de la jante la spoilere agresive sau de la eleroane la suspensii sport pana la interioare decorate cu cea mai scumpa piele – ce ii va anunta pe cei din jurul tau ca nu e bine sa se puna cu tine chiar daca pe capacul portbagajului troneaza logo-ul “CDI”.
Vizualizari: 1611