rss

Mercedes C-Klasse de la Lorinser

  1. 18/03/2007
  2. Tags: Mercedes C-Klasse
    Vezi toate fotografiile (2)
    Nici nu s-au stins bine reflectoarele care au luminat caroseria noului C-Klasse cu ocazia salonului de la Geneva ca unul din puhoiul de tuneri specializati in modelele marcii din Stuttgart s-a grabit sa fie primul care sa prezinte un program de personalizare pentru „media” lui Mercedes.

    Motto-ul operatiunii lui Lorinser a fost „Conservatorismul nu mai e la moda”, iar rezultatul acestei politici este imediat vizibil: masina sta pe jante RS8 de 19 inch, aripile frontale au acceptat prezenta unor prize de aer pozitionate in spatele bosajelor, in timp ce sorturile laterale au fost la randul lor decupate pentru un look mai agresiv.

    In fata, sare imediat in ochi spoiler-ul special proiectat de Lorinser, ce etaleaza o priza de aer centrala imensa, potrivita de minune cu grila de mari dimensiuni.

    Din pacate, Lorinser nu a facut nici o declaratie cu privire la modificarile de natura tehnica, multumindu-se sa declare ca „castigul de putere asigurat de modulul pentru motorul diesel este considerabil”.

    Dar, dat fiind faptul ca nu este un nume oarecare in lumea tunerilor, il vom crede pe cuvant.
    Vizualizari: 935