rss

Mercedes-Benz C-Klasse Cabrio: primele vesti

  1. 18/08/2007
  2. Tags: C-Klasse, Cabrio, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)
    Modelul de clasa medie Mercedes se bucura deja de o apreciere larga atat din partea specialistilor, cat si a publicului, designul extrem de reusit si calitatile dinamice de top anuntandu-l inca de pe acum drept un best-seller.

    Ca sa fie insa siguri ca au exploatat cum trebuie aceasta primire calduroasa, germanii sunt pregatiti sa extinda considerabil linia de modele derivate din acest sedan, pe langa break si coupe urmand a-si face aparitia si un cabriolet.

    Pozitionat in gama sub CLK, acesta va aparea pe piata la anul si va avea o caroserie clasica, cu doua usi si acoperis din material textil (spre deosebire de CLK, programat un an mai tarziu, ce va beneficia de prezenta unui acoperis din tabla retractabil).

    C-Klasse Cabrio va imparti cea mai mare parte dintre componentele tehnice cu sedan-ul din care deriva, ceea ce inseamna acelasi décor la interior si aceleasi motoare sub capota.Distractia va incepe deci cu un agregat cu patru cilindri de 156 CP si a se termina cu cunoscutul propulsor de 3,5 litri V6 cu 272 CP, cuplat standard la cutia de viteze automata 7G-Tronic.
    Vizualizari: 912