rss

Mercedes-Benz A-Klasse facelift

  1. 27/03/2008
  2. Tags: Facelift mercedes, Mercedes a-klasse, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (3)
    Dupa ce, cu putin timp in urma, Mercedes ne-a lasat sa vedem cum va arata B-Klasse facelift, acum avem placerea de a admira facelift-ul lui A-Klasse.

    Programat sa apara in a doua jumatate a anului, acesta a fost usor atins de "pana" designer-ilor atat la interior, cat si la exterior, iar inginerii l-au dotat cu un motor mai "curat". Asadar, noul A-Klasse va beneficia de tehnologia stop-start ce ajuta la optimizarea consumului, dar gama va cuprinde si o versiune A150 BlueEfficiency, care, cu 95 CP, se lauda cu un consum de numai 5.8 litri la 100 de kilometri.

    Imbunatatirea aerodinamicii, cauciucuri cu rezistenta redusa la rulare si o cura de slabire sunt doar cateva dintre artificiile la care inginerii germani au recurs pentru reducerea consumului de combustibil. Ca si pana acum, cea mai economica varianta ramane A160 CDI, cu 4.5 litri/100 km.

    La interior au fost alese alte materiale, iar clientii pot opta pentru diverse insertii de aluminiu sau lemn. Farurile, lampile spate si gurile de aerisire mai mari, care dau un aer mai sportiv per total, sunt principalele modificari ce deosebesc modelul 2009 de actuala generatie la nivelul caroseriei.

    De asemenea, in functie de varianta de echipare - Avantgarde sau Elegance - germanii au creat o serie de grile deosebite ca aspect.
    Vizualizari: 1121