rss

Megane E-TECH Electric primeste 5 stele la testele EuroNCAP

  1. 12/03/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Megane E-TECH Electric a primit 5 stele EuroNCAP in baza protocolului de testare 2022.
    Noul Megane a obtinut un scor de 85% pentru protectia pasagerilor adulti si 88% pentru protectia pasagerilor copii, datorita structurii sale extrem de bine echipate, cu un numar total de 7 airbag-uri. Pentru protectia celorlalti participanti la trafic scorul este de 65%, in timp ce sistemele de asistenta pentru siguranta au inregistrat un scor de  79%.
    Pe langa elementele evaluate de EuroNCAP, ca parte a efortului de a oferi siguranta fara compromisuri, Noul Megane E-TECH Electric include si inovatia Fireman Access dezvoltata in cadrul parteneriatului de lunga durata – de peste 10 ani – intre Renault Group si pompierii francezi. Un cod QR este, de asemenea, aplicat pe parbrizul noului Megane E-TECH Electric. Codul este destinat echipelor de salvare care, scanandu-l in caz de accident, pot recunoaste foarte repede ca este vorba despre un vehicul electric. De asemenea, le ofera acces la informatiile structurale ale masinii (de exemplu, locul in care sunt plasate bateria si airbag-urile, liniile pentru taierea rapida si fara riscuri), ceea ce inseamna ca pot economisi pana la 15 minute din timpul necesar extragerii unei posibile victime a accidentului.
    Fireman Access si codul QR sunt doar cateva dintre masurile care ofera o siguranta optima pentru cei care folosesc vehicule Renault . Garantarea sigurantei utilizatorilor pe drumurile publice, precum si a angajatilor la locul de munca, reprezinta unul dintre cei trei piloni majori (impreuna cu tranzitia ecologica si incluziunea) a politicii de responsabilitate corporativa, sociala si de mediu a Renault Group (CSR), implementata ca parte a strategiei Renaulution.

    Vizualizari: 666