rss

Mega M5 de la Lumma

  1. 30/01/2007
  2. Tags: Bmw lummanator spectacular clr 500 r-s
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ok, daca le spui prietenilor exact cum se numeste acest bolid, s-ar putea sa fi timp de o saptamana subiectul de bascalie al gastii.

    Cu toate acestea, Lummanator Spectacular CLR 500 R-S face mai multe decat sa te puna sa tii minte un nume ce ar putea suna „periculos” doar in benzile desenate din anii ’30.

    Creatie a tuner-ului german Lumma Design, acest M5 amenintator mananca la micul dejun supercar-uri de talia lui Ferrari F430 sau Porsche 911 Turbo, si asta in timp ce transporta patru-cinci insi cu tot cu bagajele lor.

    Responsabil de noile puteri ale acestui supererou sunt un kit de motor si o evacuare de curse cu convertoare catalitice de mare tiraj, prezente pentru a sprijini un bodykit tipator, ce rezolva intr-un mod violent problema etalarii vizuale.

    Practic, cei 560 CP, buni pentru o viteza maxima de 327 km/h, iti vor sari in ajutor cand un nefericit va dori sa afle pe propria piele daca jantele „snowflake” de 21 de inch, difuzorul spate (testat aerodinamic in tunel de vant) si suspensia coborata (cu 40 de mm, operatiune efectuata de H&R) sunt „pe bune”.

    Si chiar daca pierde, invita-l la un pahar de bere fara alcool chiar in habitaclu. Un interior care te intampina cu pedalier din aluminiu, o tapiterie din piele de aceeasi culoare ca si exteriorul si un vitezometru gradat pana la 360 km/h poate deveni oricand un subiect de discutii foarte interesant.
    Vizualizari: 941