rss

Mazda6 Circuit Trial se prezinta la Salonul Auto de la Tokyo

  1. 09/01/2009
  2. Tags: Mazda, Mazda6, Mazda6 Circuit Trail
    Vezi toate fotografiile (13)

    Cu toate ca, in acest weekend, majoritatea celor din industria auto isi vor indrepta atentia catre show-ul auto de la Detroit, in Japonia, constructorii isi prezinta cele mai noi realizari in materie de tuning pe care le vor expune in cadrul Salonului Auto de la Tokyo (9-11 ianuarie).

    La evenimentul din capitala nipona, Mazda va prezenta 13 masini, printre care si versiunile de circuit modificate de Mazdaspeed ale modelelor Axela, RX-8, Demio (Mazda2) si Atenza (Mazda6), denumite Circuit Trail, ultima dintre ele putand sa o admirati in fotografiile de fata.

    Galerie foto aici

    Asemenea celorlalte modele Circuit Trail, Mazda6 a fost modificata pentru a oferi performante superioare celor cu care se lauda modelul original, fara sa fie sacrificat confortul pe care il astepti de la o masina de toata ziua.

    Printre imbunatatirile aduse de Mazdaspeed se numara un nou kit aerodinamic M'z Custom, care cuprinde spoilere fata/spate si praguri laterale, decaluri racing, un eleron spate, scaune sport Recaro, finisaje sport la interior, jante din aliaj de mari dimensiuni de culoare inchisa, care sunt imbracate de pneuri cu mai mare aderenta produse de Yokohama.

    Mazda6 Circuit Trial a mai primit suspensii sport care au coborat garda la sol a masinii, precum si un sistem de franare mai performant.

    Vizualizari: 1229