rss

Mazda3 si Mazda Premacy Hydrogen Hybrid debuteaza la Tokyo

  1. 08/01/2009
  2. Tags: Mazda Premacy, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mazda are planuri mari in acesta saptamana pentru Salonul Auto de la Tokyo unde va dezvalui varful de gama Mazda3 (Mazda Axela), avand un motor turbo–diesel de 2,2 litri, ce dezvolta 185 CP.

    La capitolul optiuni de motorizare regasim acelasi motor cu o putere de 150 cai, un turbo-diesel de 1,6 litri, iar pe benzina, un motor de 1,6 litri si unul de 2 litri.

    Pe scena va mai intra conceptul Mazda Premacy Hydrogen. Minivanul dispunde de un motor rotativ alimentat cu hidrogen. Sistemul hibrid transforma energia rezultata din combustia hidrogenului in electricitate care alimenteaza motorul masinii. Masina are o autonomie de 200 km, timp in care va emite numai vapori de apa. Multumita sistemului dublu-combustibil, soferul poate folosi si alimentarea cu benzina atunci cand hidrogenul se epuizeaza.

    Mazda nu se opreste aici si va prezenta si alte versiuni ale celor mai importante masini. Printre acestea se numara Mazda2 Circuit Trial, Mazda3 Circuit Trial, Mazda6 Circuit Trial si Mazda RX-8 Circuit Trial, toate tunate de Mazdaspeed.

    Salonul Auto de la Tokyo isi deschide portile maine, 9 ianuarie.

    Vizualizari: 1268