rss

Mazda3 hatchback a fost spionata. Oficial...

  1. 22/11/2008
  2. Tags: Hatchback, Mazda3, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (7)

    Mazda3 Sedan nici nu a apucat bine sa se bucure de atentia publicului ca sora sa cu cinci usi a si intrat in colimatorul camerelor foto, fiind imortalizata cu putin timp inainte de debutul la Salonul Auto de la Bologna.

    Totusi, acestea nu sunt nici pe departe niste fotografii-spion obisnuite: ele au fost realizate chiar de catre artistii constructorului japonez...

    Ca urmare, ele sunt de o calitate exceptionala si, sincer, nu credem ca vom mai vedea prea curand asemenea “delicatese” (doar daca nu cumva ceilalti producatori auto vor vedea in aceasta practica o metoda excelenta de a-i falimenta pe sacaitorii fotografi-spioni).

    Hatchback-ul, desi binisor camuflat, lasa sa se inteleaga ca va fi cel putin la fel de agresiv stilizat ca si sedanul ce a debutat cu putin timp in urma la Salonul Auto de la Los Angeles, indicii in acest sens fiin oferite de profilul ascutit, calandrul de mari dimensiuni, farurile cu priviri cinice si spatele terminat destul de abrupt.

    In aceste imagini pare a fi surprinsa versiunea in cinci usi, insa Mazda3 hatchback va avea si o varianta cu doar trei portiere, mai potrivita gusturilor “sportivilor”.

    Deocamdata, motoarele anuntate fac parte din gama pregatita pentru consumatorii americani – un doi litri de 150 CP si un 2,5 litri de 170 CP, ambele pe benzina –, insa, mai mult ca sigur, existenta lor va fi completata pe taram european de cel putin o motorizare diesel.

    Cat despre sasiu si tinuta de drum, asteptati-va la o Mazda3 si mai capabila din acest punct de vedere decat generatia precedenta, in mare parte multumita imbunatatirilor importante aduse directiei si suspensiilor.

    Vizualizari: 848