rss

Mazda pregateste inca un concept

  1. 01/07/2008
    Vezi toate fotografiile (6)
    Dupa o serie de concepte futuriste, extrem de spectaculoase dar fara perspective in ceea ce priveste productia de serie, constructorul japonez vine cu picioarele pe pamant prin acest set de fototgrafii al unui prototip de model compact, ce pare a fi “solul” viitoarei Mazda3.

    Deocamdata nu se stiu prea multe despre el – nici macar numele –, insa sa nu va mirati daca vom afla tot in ajunul Salonului Auto de la Paris.

    Mazda va continua la evenimentul din capitala Frantei ceea ce a inceput acum doi ani cu Nagare, urmand a prezenta un concept-car pe care pana si criticii de arta abia asteapta sa-l dezbata; in alta ordine de idei insa, se pare ca niponii sunt in aceeasi masura interesati si de planul real, dovada fiind concept-car-ul ce anunta un nou crossover dedicat pietei din Rusia (pe care il vom vedea la Salonul Auto de la Moscova).

    Cat despre prototipul din imagini, ce ar mai fi de spus: ne-ar bucura ca viitoarea Mazda3 sa semene ca doua picaturi de apa cu el, fie doar si pentru faptul ca asta ne-ar dovedi ca nu numai Honda are “cojones”.

    Design de vis, asezonat cu evacuari duble, blocuri optice cu tehnologie LED, prize de aer hulpave – cine nu si-ar dori asa ceva in curtea casei?

    Vizualizari: 533