rss

Mazda il pregateste pe CX-5

  1. 24/03/2007
Mazda il pregateste pe CX-5
Celor care au privit cu admiratie conceptul Hakaze prezentat anul acesta la Geneva avem sa le dam o veste buna: Mazda s-a gandit sa nu ar fi rau sa incerce sa scoata ceva de pe urma unui proiect in care s-au investit bani si timp pretios si a decis sa construiasca un nou cross-over, numit CX-5, inspirat de masina mai sus amintita.

Aceasta inseamna ca niponii au in plan un Sport Utility cu mult mai mult accent in directia primului din cei doi termeni, astfel incat ne putem astepta la o caroserie gen coupe si la sectiuni de acoperis detasabile, intocmai ca la un model targa.

Chiar mai spectaculoase vor fi insa usile cu deschidere in oglinda (de tip suicide, daca vreti) similare cu ale modelului RX-8, gardieni ale unui habitaclu ce va primi maximum patru pasageri, fiecare urmand a lua loc, probabil, pe scaune individuale.

Ca orisice SUV care se respecta, CX-5 va pune la dispozitie un tren de rulare cu tractiune integrala, ce va arunca cat cuplu va fi nevoie pe rotile din spate atunci cand conditiile de drum o vor cere.

Masina va apare pe piata pana la finalul acestui deceniu, pretul ei urmand a gravita in jurul sumei de 25.000 de euro.
Vizualizari: 486