rss

Maybach Cabrio: primele informatii

  1. 11/07/2007
  2. Tags: Maybach Cabrio
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mercedes nu avea cum sa ii lase pe cei de la Rolls Royce (a.k.a. BMW) sa incaseze nestingheriti cecurile consistente ale nababilor vrajiti de splendidul Phantom Drophead Coupe si se pregatesc sa de o replica (la fel de consistenta) in scurta vreme, odata cu lansarea versiunii cabrio al lui Maybach.

    Construit pe platforma lui 57, uriasul cabriolet ar urma sa se situeze in gama deasupra confirmatului Mercedes Ocean Drive, fiind numai bun pentru a confirma un statut social extrem de privilegiat ori de cate ori se simte nevoia unei raite prin luxoasele cartiere din Dubai, Los Angeles sau Coasta de Azur.

    Dincolo de lipsa acoperisului de tabla (inlocuit de unul fabricat din material textil actionat, bineinteles, electric), se zvoneste ca masina va prezenta si alte modificari de natura estetica, cele mai evidente fiind in partea din fata: o noua grila de radiator, faruri cu design nou si bumper-e redesenate.

    Ca motorizare, probabil ca vom saluta din nou prezenta motorului V12 biturbo in diverse versiuni de putere, asta daca vom avea sansa in aceasta viata sa vedem unul din cele 25 (in unele cercuri 50) de exemplare care vor fi fabricate. Dom’ Gigi, ne-o acorzi?
    Vizualizari: 884