rss

Masinile diesel vor domina hibridele in SUA lui 2012

  1. 26/05/2007
  2. Tags: Diesel, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aceasta este concluzia la care a ajuns un recent studiu incheiat de catre UBS in colaborare cu Ricardo, care vede o America cu 2,7 milioane de masini diesel si hibride in maximum cinci ani, ceea ce ar inseamna cam 15% din piata totala.

    Dintre acestea insa, 1,5 milioane vor folosi motorina ca si propulsie, doar 1,2 milioane urmand a se ajuta atat de un agregat cu aprindere interna, cat si de unul (sau unele) electric(e).

    Momentan, americanii cumpara in continuare, in marea lor majoritate, masini cu motoare pe benzina, cei mai ecologisti dintre ei optand pentru vehicule cu propulsie hibrida.

    Totusi (si in ciuda faptului ca aproape orice producator are in plan dezvoltarea unei game de vehicule din a doua categorie mentionata), tot mai multi constructori realizeaza ca dezvoltarea unor motoare diesel, chiar daca ultratehnologizate pentru consum si noxe reduse, costa mult mai putin.si sunt mai fiabile.

    Ca urmare, conchid cei de la UBS, America va urma cat de curand trendul europenilor, care cumpara intr-o proportie covarsitoare modele echipate cu motoare cu aprindere prin compresie. Doamne ajuta…
    Vizualizari: 807
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »