rss

Masinile cu numere straine vor fi verificate de politisti

  1. 16/08/2012
  2. Tags: Politia Rutiera
    Vezi toate fotografiile (1)

    Politia Rutiera Romana va organiza actiuni de verificare a autoturismelor inmatriculate in alte state, din cauza accidentelor in care aceste tip de masini sunt implicate.

    Sub coordonarea Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, politistii rutieri vor organiza, in intreaga tara, actiuni in scopul reducerii accidentelor rutiere in care sunt implicate autovehicule inmatriculate in alte state.

    Astfel, in perioada 16 - 18 august a.c., politistii rutieri si cei de ordine publica vor desfasura controale in trafic pentru a verifica modul in care sunt respectate normele rutiere de catre soferii aflati la volanul unei masini inmatriculate in strainatate.

    In acest sens, se va verifica daca persoana de la volan poseda permis de conducere auto sau conduce sub influenta bauturilor alcoolice. Totodata, se vor verifica actele de detinere ale autovehiculelor, daca inspectia tehnica periodica a fost efectuata, polita de asigurare, etc.

    Pentru asigurarea probatoriului in cazul neregulilor sanctionate, politistii rutieri vor apela la echipamentele video de supraveghere a traficului rutier, instalate pe autospecialele unitatilor de politie rutiera.

    Vizualizari: 14253
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »