rss

Masinile chinezesti incep sa atraga romanii

  1. 07/11/2007
  2. Tags: Geely, Masini chinezesti
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cu preturi atractive si dotari interesante, masinile produse in China incep sa atraga clientii romani. Si chiar daca, initial, se parea ca estimarile importatorilor au fost prea optimiste, cifrele incep sa le dea dreptate.

    Spre exemplu, Great Wall Motors a lansat in vara trecuta modelul Hover, un SUV de dimensiuni medii. Importatorul pe piata din Romania, RoChin Motors, firma care apartine producatorului de bauturi alcoolice Alexandrion, estima pentru acest an vanzari de 350 de unitati.

    Ei bine, potrivit cifrelor furnizate de APIA, pana in septembrie se vandusera peste 220 de masini, iar daca se pastreaza ritmul lunar de 40-50 de unitati, la finele anului se va realiza obiectivul propus.

    Start incurajator pentru Geely

    Nu este insa singurul exemplu. Chiar daca si-a inceput activitatea pe piata abia in prima saptamana a lunii iunie, Geely Automobile Romania a comercializat pana la finele lunii septembrie, circa 250 de unitati. Cu aceasta cifra, Geely este cea mai bine vanduta marca din China la noi, chiar daca este si cel mai proaspat reprezentant al companiilor din tara asiatica.

    "Este un start bun care confirma faptul ca ne-am tinut promisiunile. Am spus ca incercam sa aducem pe piata un nou concept, acela al dotarilor de limuzina la pret de clasa mica si exact acest lucru l-am facut prin intermediul lui CK", a declarat Alin Marginean, directorul general al Geely Automobile Romania.

    Marginean a precizat ca nu doar numarul comenzilor creste de la luna la luna, ci si cel al reprezentantilor din tara , care a ajuns, la inceputul lui septembrie, la 23. Este de asteptat ca trendul ascendent sa continue, in conditiile in care CK1,3 a devenit prima masina produsa in China care a primit omologarea de tip in Romania si, in plus, importatorul propune pana la finele anului un pachet special gratuit constand in tapiterie de piele, sistem parktronic si consumabile pentru primele doua revizii.

    Mai mult, CK reprezinta o oferta atractiva si pentru companiile de taxi, dotarile sale permitand obtinerea unui punctaj maxim la omologarea automobilului pentru aceasta activitate.
    Vizualizari: 1249