rss

Masina in leasing nu mai are voie in fata blocului

  1. 19/01/2009
  2. Tags: Leasing, parcare
    Vezi toate fotografiile (1)

    O strategie votata pe vremea lui Videanu face victime acum: autoturismele de serviciu sau cele luate pe firma nu mai au dreptul la parcare de resedinta.

    O revolutie sta sa inceapa zilele acestea intre blocurile Capitalei, acolo unde peste un milion de proprietari de masini se bat, seara de seara, ca sa prinda un loc de parcare in jurul casei. Conform unei hotarari de consiliu votate in martie 2008, incepand de anul acesta nu vor mai avea dreptul sa inchirieze un loc de parcare de resedinta soferii care vin acasa cu masinile firmei, cu autoturisme luate in leasing sau care nu au inscrisa in certificatul de inmatriculare adresa pe care e situata parcarea.

    Un singur loc pentru fiecare apartament

    Strategia de parcare - instituita in 2008, prin adoptarea Hotararii de Consiliu General nr. 124/martie 2008 - prevede ca, incepand din acest an, in perioada 1 ianuarie-31 martie, cand se innoiesc contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta, ADP-urile de sector trebuie sa verifice daca stapanii parcarilor indeplinesc mai multe conditii. Prima spune ca nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pentru fiecare apartament. Apoi, atribuirea se face cu acordul asociatiei de locatari sau de proprietari a imobilului langa care se afla parcarea. 

    Sursa: EvenimentulZilei 

    Vizualizari: 2693