rss

Masina furata, recuperata dupa 30 de ani

  1. 01/07/2007
  2. Tags: Ford, Thunderbird
    Vezi toate fotografiile (1)
    Norocul are multe aspecte, iar cand vine vorba de Statele Unite, chestiunea devine chiar si mai complexa.

    Probabil, numai in “Tara tuturor posibilitatilor” cineva putea sa piarda o masina in urma unui furt si sa o recastige printr-o intamplare banala, trei decenii mai tarziu.

    Omul in cauza este un californian din Palo Alto, posesor al unui Ford Thunderbird fabricat in 1956 (asemanator cu cel din imagine), furat in 1976.

    In mod sigur, dupa primii ani de la intamplare nu ar fi pariat nici macar un dolar ca-si va revedea masina din nou insa, saptamana aceasta, a primit un telefon in urma caruia a aflat ca “batranica” de 51 de ani a fost gasita undeva in South California.

    Ea fusese cumparata de o femeie de la un vanzator din Ohio, care a  cerut ajutorul politiei locale pentru a verifica validitatea numarului de inregistrare. Evident, acestia au descoperit rapid neregulile din acte, au declarat-o furata si au pornit in cautarea actelor originale si, implicit, a adevaratului proprietar.

    Odata gasit, acesta a mai avut o surpriza placuta la reintalnirea de 30 de ani: Ford-ul se afla intr-o conditie tehnica impecabila si are doar 24.979 de mile la bord (aproximativ 40.200 km). Cat de norocos poti fi?
    Vizualizari: 973