rss

Masina de oras a lui Gordon Murray e aproape gata!

  1. 26/02/2009
  2. Tags: Caparo T1, Gordon Murray, McLaren F1, T25
    Vezi toate fotografiile (1)

    "Taticul" lui McLaren F1 si Caparo T1 demonstreaza ca nu are in cap doar sute de cai putere pusi sa miste din loc doar cateva sute de kilograme, ci si solutii pentru un viitor care va apartine masinilor mici si eficiente.

    Noul sau proiect, numit T25, este mai mic decat un Smart Fortwo si va iesi pe sosele in cateva saptamani pentru a parcurge primele faze de testare.

    Desi va fi aproape o jucarie din punct de vedere al dimensiunilor, T25 va avea capacitatea de a suporta o masa incarcabila mai mare decat a lui ForTwo; de aici, si intentia lui Murray de a dezvolta o gama larga de caroserii, inclusiv un "micro" pick-up.

    De fapt, stralucitul inginer britanic s-a gandit inclusiv la un proces de fabricatie inteligent si extrem de eficient, botezat iStream.

    Potrivit acestuia, componentele masive, greu de manevrat si pretentioase in ceea ce priveste spatiul de manevra si depozitare, vor fi inlocuite de piese mici, gata sa sustina o activitate de productie flexibila in fabrici de mici dimensiuni. Super, mai ales daca vor exista si bani pentru finantarea acestor idei...

    Vizualizari: 1316
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »