rss

Masina de circuit de la Luso Motors

  1. 08/07/2008
  2. Tags: Ernesto freitas, Lm-23, Luso motors
    Vezi toate fotografiile (3)
    LM-23 este cel mai nou proiect al ambitosului designer portughez Ernesto Freitas – omul din spatele companiei Luso Motors – , cu care spera sa-i dea o replica serioasa lui KTM Bow.

    Cunoscut pentru tentativele de a reinvia nume celebre din industria auto, precum Ferrari Dino sau Avions Voisin, Freitas s-a oprit acum la clasicul Lotus 23b, masina care l-a inspirat in realizarea acestui bolid cu sasiu tubular si motor central destinat vizitelor pe circuitele de viteza.

    In esenta un sasiu din otel si aluminiu “imbracat” cu panouri din fibra de sticla si fibra de carbon, LM-23 are o greutate de numai 400 kg, astfel incat este suficient motorul unei motociclete Honda CBR1000 (150 CP) si o cutie de viteze secventiala cu sase trepte pentru a incepe petrecerea.

    Aproape oricine este invitat sa participe, dat fiind faptul ca kit-ul pentru sasiu costa in jur de 15.000 de euro. Asadar, in pret nu este inclus si motorul, pentru simplul fapt ca portughezii te lasa sa alegi dintr-o gama destul de variata de propulsoare mici si nervoase.

    Printre ele se afla si un boxer cu patru cilindri supraalimentat de origine Subaru, pentru care Freitas a dezvoltat un kit de transmisie ce canalizeaza intreaga sa forta doar catre rotile posterioare.
    Vizualizari: 898
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »