rss

Maserati si Alfa Romeo intra pe piata SUA

  1. 07/05/2007
  2. Tags: Alfa Romeo, Maaserati
    Vezi toate fotografiile (2)
    Marca italiana de lux se apropie de cel de-al 17-lea an consecutiv incheiat cu pierderi iar patronii lui FIAT incep sa isi piarda rabdarea.

    Cautarea disperata de clienti ii va aduce insa pe italieni in Lumea Noua, de unde presedintele lui FIAT, Sergio Marchionne, spera sa provina grosul vanzarilor ce l-ar aduce pe Maserati in posibilitatea de a indeplini obiectivul celor 12.000 de masini produse pana in 2011.

    Maser nu va fi insa singura pe piata din SUA, Alfa Romeo insotind producatorul lui GranSport in misiunea de a le dovedi americanilor ca, la ei acasa, italienii aduc numai ce au ei mai bun in batatura.

    Spunem asta deoarce, din 2009, yankeii vor saliva in fata show-room-urilor ocupate de incantatoarele 8C Competitione, ce vor fi comercializate la un pret de aproximativ 200.000 de $.

    Totusi, nu va trebui sa castige nimeni la loto pentru a-si putea achizitiona o Alfa, avand in vedere ca, la scurt timp de la debutul supercar-ului cu motor V8 de 450 CP, marca premium a grupului FIAT va trimite peste Ocean atat modelul 159, cat si Brera.

    Cat despre produsele Maserati (ambele marci in discutie vor fi, se pare, comercializate sub aceeasi umbrela), ele vor fi cele pe care le avem si noi aici – limuzina Quattroporte, updatata cu transmisia automata ZF cu sase rapoarte, si GranSport, uriasul GT prezentat cu ocazia salonului auto de la Geneva.

    Beverly Hills, here we come…
    Vizualizari: 925