rss

Maserati Bellagio Fastback Touring intra in productie!

  1. 07/06/2008
  2. Tags: Carrozzeria touring superleggera, Maserati
    Vezi toate fotografiile (3)
    Nu cu mult timp in urma, recent reinviata companie italiana Carrozzeria Touring Superleggera prezenta la concursul de eleganta de la Villa d’Este doua prototipuri incantatoare: coupe-ul A8GCS Berlinetta Touring si omagiul adus tagmei shooting brake, Bellagio Fastback Touring.

    Ei bine, daca pentru primul carosierul era gata inca de pe atunci sa preia comenzi, combi-ul sport bazat pe Maserati Quattroporte parea sortit sa ramana doar un concept. Nu mai e cazul...

    In final, se pare ca interesul manifestat pentru Bellagio Fastback Touring a fost suficient de mare pentru a-i convinge pe cei de la Superleggera sa il produca intr-o serie limitata, care va cuprinde doar 25 de unitati.

    Milanezii nu au anuntat inca un pret oficial, insa au tinut sa informeze pe toti cei interesati ca transformarea masinii din sedan in combi nu le va goli prea tare conturile (se zvoneste ca 200.000 de euro plus taxe vor fi suficienti).

    In afara de posteriorul complet modificat, Bellagio Fastback este identic cu un Quattroporte intr-u totul – inclusiv in ceea ce priveste partea mecanica, dominata de motorul V8 de 4,2 litri si 400 CP –, doar daca, evident, clientul nu doreste si o personalizare a interiorului.

    Uriasul combi poate ajunge la 100 km/h in numai 5,2 secunde, insa marea sa calitate ramane portbagajul ce poate inghiti maxim 1.500 de litri de... diverse. Inclusiv pizza pentru tot cartierul.
    Vizualizari: 1018
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »