rss

Marinescu confirma

  1. 06/04/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mihai Marinescu a confirmat forma buna aratata in testele din presezon, reusind sa se claseze pe locul 2 in cele doua curse ale rundei inaugurale a Campionatului Italian Formula Renault 2.0, programata pe circuitul de la Vallelunga.

    Peste 3 saptamini, brasoveanul isi incepe si campania in Campionatul European.

    In antrenamentele libere, in care s-a acomodat cu circuitul Vallelunga de linga Roma, brasoveanul a obtinut locul 5, iar apoi, in calificari, si-a adjudecat aceeasi pozitie pe grila de start a primei curse, respectiv pe cea cu  numarul 3 in intrecerea secunda.

    In prima disputa, Marinescu a luat un start perfect si, inca din al doilea viraj s-a plasat in spatele olandezului Henkie Waldschmidt, care plecase din pole-position. Cei doi s-au distantat rapid de urmaritori. Si cum olandezul se arata stapin pe prima pozitie, romanul a decis sa nu forteze, multumindu-se sa-si conserve locul secund.

    Si in cursa secunda Waldschmidt a mers impecabil, in timp ce Marinescu s-a batut cu neo-zeelandezul Hartley, pe care l-a depasit imediat dupa start. De data aceasta, Waldschmidt a terminat la numai 2.553 de roman, dupa ce in prima cursa avantajul sau fusese de 5.366.
    Dupa prima etapa, Mihai Marinescu ocupa locul 2 in clasamentul general, iar team-ul Petrom District Racing este pe pozitia a treia in ierarhia echipelor, spaniolul Aleix Alcaraz clasindu-se pe locurile 15, respectiv 8.

    Excelent pentru moralul lui Marinescu este faptul ca i-a batut pe Hartley si Alguersuari, cei doi piloti din prima echipa Epsilon Red Bull. Se stie ca romanul fusese cooptat in teamul secund in toamna, dar, lipsa de reactie a echipei la semnalele sale privind problemele monopostului, l-au determinat sa-si continue cariera in Europa cu Petrom District Racing.
    Vizualizari: 428
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »