rss

Marinescu a pus capat ghinioanelor

  1. 17/07/2007
  2. Tags: Mihai Marinescu
    Vezi toate fotografiile (2)
    Mihai Marinescu a reusit sa urce pe podium in etapa de la Budapesta a Campionatului European Formula Renault 2.0, punand capat ghinioanelor care au marcat primele curse. El a ocupat locul 3 in prima cursa si pozitia a 8-a in cea de-a doua.

    Din pricina problemelor de trafic, Mihai a pornit in ambele curse programate in etapa a treia a European Formula Renault 2.0 de pe pozitia a 8-a. In prima cursa, Marinescu a avut un start excelent si a reusit sa evite abil un accident in primul viraj care a dus la iesirea safety car-ului pe pista. La restart, Mihai a pornit din pozitia a 2-a, dar in primul viraj, a piedut acest avantaj. Pilotul roman a incercat sa recupereze locul pierdut, dar Hungaroring este un circuit dificil si astfel acesta a terminat prima cursa in pozitia a 3-a.

    In cursa secunda, Marinescu a mers fara greseala, dar n-a avut ocazii de a depasi, astfel ca a terminat intrecerea pe locul 8, de pe care plecase. In urma evolutiei de la Budapesta, Mihai a urcat in clasamentul juniorilor din Campionatului European pana pe locul 5, la numai 3 puncte de pilotul aflat pe pozitia a treia, fiind in acelsi timp clasat pe locul 11 in clasamentul general absolut.

    In weekend-ul 20-22 iulie, Mihai Marinescu va lua startul in etapa a 5-a a Campionatului Italian, la Misano Adriatico. Urmatoarea etapa din Campionatul European Formula Renault 2.0 este programata la inceputul lui septembrie, pe circuitul de la Donington Park, din Marea Britanie.
    Vizualizari: 767
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »