rss

Marcegaglia va produce telescoape pentru Peugeot si BMW la Cluj

  1. 22/10/2008
  2. Tags: BMW , amortizoare, BMW, Marcegaglia, Peugeout
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania italiana Marcegaglia va semna cu autoritatile judetene din Cluj un contract prin care va investi cateva zeci de milioane de euro in parcul industrial Tetarom III, unde vrea sa produca dispozitive de amortizare si piese destinate industriei auto.

    „Marcegaglia este o corporatie financiar industriala care este lider mondial in sectorul metalurgic. Unitatea respectiva are 47 de fabrici si 49 de divizii in toata lumea, investitii derulate existand in China, Polonia, Brazilia si Rusia. Investitia din Cluj este in jurul a catorva zeci de milioane de euro, urmeaza ca firma sa anunte ea aceasta investitie, iar locurile de munca sunt la nivelul a catorva sute”, a declarat marti presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise.

    Acesta sustine ca intre 5 si 7 noiembrie italienii vor veni la Cluj pentru a semna un contract pentru un teren de minim 10 hectare din parcul industrial Tetarom III din comuna Jucu, unde 90 de hectare sunt deja ocupate de Nokia Village.

    „Urmeaza ca dupa ce isi vor finaliza firma in Romania, care se va numi Marcegaglia Romania, sa perfectam contractele si se preconizeaza ca pana in septembrie 2009 sa fie finalizata aceasta fabrica”, a mai afirmat Tise.

    Cotidianul local Ziua de Cluj a publicat marti un articol in care sustine, citand surse, ca investitia Marcegaglia se ridica la 80 de milioane de euro si ca fabrica va produce telescoape pentru Peugeout si BMW.

    Tetarom III are acum 160 de ha, din care 90 sunt ocupate de Nokia Village, 15 ha ocupa zona administrativa, iar pentru alte 55 de ha inca nu exista contracte.

     

    Sursa: NewsIn

    Vizualizari: 1716
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »