rss

Manthey Performance Kit pentru Porsche 911 GT3

  1. 25/06/2022
    Vezi toate fotografiile (4)

    Porsche Tequipment ofera Manthey Performance Kit pentru actualul 911 GT3 pentru o performanta si mai buna pe circuit. Un 911 GT3 cu Manthey Performance Kit, propulsat de un motor de 375 kW (510 CP), a inregistrat un timp pe tur de 6:55.737 pe celebra Nordschleife de pe Nurburgring. Acest lucru il face cu exact 4,19 secunde mai rapid decat 911 GT3 fara kit. Modificarile se concentreaza pe aerodinamica si pe componentele sasiului. Noul Performance Kit a fost dezvoltat in stransa colaborare de catre inginerii Porsche din Weissach si specialistii Nordschleife de la Manthey, din Meuspath. Componentele optimizate pentru circuit oferite de Porsche Tequipment sunt vandute in centrele Porsche.
    Crestere semnificativa a fortei aerodinamice
    Modificarile ample aduse pachetului aero sunt cele care fac ca Manthey Performance Kit pentru 911 GT3 sa fie usor de recunoscut. O buza mai mare a spoilerului si clapete laterale sunt montate in partea frontala a masinii. Impreuna cu elementele de ghidare a aerului de sub caroserie modificate, acestea maresc forta de apasare pe puntea fata. Modificarile din spate sunt si mai pronuntate. Eleronul cu un suport in forma de gat de lebada este mai lat si are acum o muchie ascutita (Gurney). Placile de capat cu siglele lor distinctive Manthey au fost, de asemenea, marite, la fel ca unghiul de atac al aripii. Aripioarele difuzorului spate au fost extinse si acum sunt fabricate din CFRP. Aerodiscurile de pe rotile din spate, care sunt tot din CFRP, sporesc si mai mult eficienta aerodinamica a masinii.
    Suspensie coilover adaptabila
    In colaborare cu Manthey, Porsche a dezvoltat o suspensie coilover speciala in patru cai pentru 911 GT3, care poate fi adaptata pentru utilizare pe circuit. Structurile suspensiei pot fi reglate in patru pozitii, iar reboundul si compresia pot fi ajustate fara unelte. Modificarile moderate ale ratelor arcului (cu 10 la suta mai mari pe puntea fata, cu sapte procente mai mici pe spate) contribuie la o manevrabilitate imbunatatita la limita, fara a face niciun compromis necesar atunci cand vine vorba de utilizarea de zi cu zi.
    Un set de roti forjate usoare cu jante de 20 si 21 de inci este disponibil optional pentru Porsche 911 GT3. Acestea reduc masa cu un total de 7,3 kilograme. Sunt disponibile in argintiu stralucitor, argintiu inchis, neodim si negru (finisare satinata). Un set de conducte de frana cu impletituri de otel vine ca standard cu kitul. Acestea garanteaza un punct de presiune foarte precis si asigura astfel modularea optima a franelor. Placute de frana speciale de curse sunt disponibile optional pentru 911 GT3 cu Manthey Performance Kit. Proiectoarele usilor si aparatoarele de prag iluminate cu sigla Manthey ajuta la personalizarea vizuala a masinii. In kit este inclusa si o bucla de remorcare.
    Timp impresionant in jurul circuitului de la Nurburgring
    911 GT3 cu Manthey Performance Kit si-a putut dezlantui intregul potential pe Nurburgring Nordschleife, laboratorul traditional de teste pentru masini sport de la Porsche. Avandu-l la volan pe pilotul Porsche, Kevin Estre, masina sport GT modificata a parcurs traseul de 20,8 kilometri din regiunea Eifel din Germania in 6:55.737 – cu 4,19 secunde mai repede decat 911 GT3 standard cu un an mai devreme. Ambele masini au fost echipate cu anvelopele optionale Michelin Pilot Sport Cup 2 R. Timpul pe tur a fost certificat de un notar prezent la fata locului.
    Kitul de performanta Manthey de la Porsche Tequipment este acum disponibil la comanda pentru clientii din Europa la Centrele Porsche autorizate. Livrarile vor incepe in toamna anului 2022. Vor urma si alte piete. Garantia producatorului pentru 911 GT3 ramane in vigoare.

    Vizualizari: 573
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »