rss

Mansory a cumparat divizia de tuning specializata in Porsche a lui Rinspeed

  1. 15/11/2008
  2. Tags: Ferrari, Mansory, Mercedes, Porsche, Rinspeed
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mansory este un soi de mana cereasca pentru milionarii care si-au facut un hobby din transformarea unor masini de lux traditionaliste in creatii care mai de care mai extravagante. Rolls-Royce, Mercedes, Bentley, Aston Martin sau Ferrari – toate modelele acestor constructori pot fi supuse unor modificari care pe altii i-ar ingretosa, insa, pana acum, Mansory nu s-a atins de Porsche.

    Nu mai e cazul: divizia lui Rinspeed specializata in masinile din Zuffenhasen a ajuns in curtea tunerului german.

    Probabil, cu bolizii Porsche nu te poti “juca” atat de usor pe cat o poti face cu alte masini de lux, asa ca Mansory s-a gandit sa isi usureze munca achizitionand un adevarat expert in domeniu.

    Ei au pus ochii pe divizia specializata in modificarea modelelor Porsche a constructorului elvetian Rinspeed, pe care, dupa ce au achizitionat-o, au redenumit-o Mansory AG.

    Rinspeed Inc va continua sa isi desfasoare activitatea ca o entitate economica separata, doar ca, din partea lui, nu vom mai vedea decat acele masini traznite cunoscute in toata Europa si aiurea in lume (aduceti-va aminte de Splash, eXasis sau sQuba). Mai bine asa...

    Vizualizari: 1004