rss

Manie Transformers in Japonia

  1. 22/07/2007
  2. Tags: Transformers music
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa debutul filmului a venit si valul de gagdget-uri, unele mai traznite decat altele.

    Japonezii, cunoscuti pentru cultura manga, exceleaza la acest capitol si merg tare pe diferite interpretari ale personajelor din film.

    Astfel, unul din personajele principale – Optimus Prime – s-a metamorfozat in Convoy, un camion care, cand nu ia forma robotica, serveste si drept docking station pentru iPod-uri.

    Pana cand aceasta va fi prezentat in mod oficial (pe 27 iulie), cumparatorii nerabdatori pot opta, de exemplu, pentru Soundwave, tot un personaj din film, care pe vremuri era robot si walkman (cu caseta).

    Acum, in spiritul vremurilor moderne, a facut tranzitia sau mai bine zis transformarea catre formatul mp3, dotat fiind cu card SD. El este urmat de Frenzy si Rumble, care de mult erau casete audio, iar acum sunt casti si se asorteaza de minune cu Soundwave.

    Preturile sunt decente si pentru cei care nu sunt atrasi in mod deosebit de nebunia Transformers: Convoy – 127 USD, Soundwave – 85 USD, Frenzy si Rumble – 25 USD. Trebuie doar sa mai cautati un site care le si livreaza in Romania.
    Vizualizari: 911