rss

Mai special ca specialul: Rolls-Royce Phantom Sapphire

  1. 27/12/2008
  2. Tags: Phantom, Rolls Royce, Sapphire
    Vezi toate fotografiile (6)

    Departamentul de individualizare al celor de la Rolls Royce nu este la prima isprava de acest gen, precedentele proiecte prin care celebra limuzina britanica a fost transformata intr-un adevarat sanctuar inchinat luxului purtand numele Pearl, Silver si Tungsten.

    Spre deosebire de acestea, insa, noul Sapphire a fost creat avand la baza versiunea cu ampatament lung a lui Phantom, rezultatul avand potentialul de a da pe spate chiar si pe cei mai pretentiosi printi ai petrolului.

    Numele masinii vine de la culoarea stratului de vopsea ce acopera majoritatea suprafetei caroseriei, Milori Sapphire, tematica fiind sustinuta de un habitaclu disponibil in doua versiuni: cu piele albastra (nuanta Navy Blue) si insertii in culoarea cochiliilor de scoici sau... viceversa.

    Indiferent de alegere, bordul este finisat cu lemn de nuc conform unui tipar ce imita forma diamantelor, in timp ce bancheta din spate va pune la dispozitia miliardarului (si, bineinteles, insotitoarei sale) traditionalele sticle de sampanie, racite, impreuna cu paharele de cristal, intr-un mini-frigider.

    La acest adevarat “banchet” se mai adauga un set cu instrumente de scris Conway Stewart si o cheie de contact din argint masiv, astfel incat si soferul sa mandreasca ca are una dintre cele mai bune slujbe din lume.

    Nu intrebati de pretul lui Phantom Sapphire – la asemenea nivel, oricum nu conteaza...

    Vizualizari: 1182