rss

Mai multe informatii despre Honda Jazz

  1. 21/10/2007
  2. Tags: Ford tourneo
Honda Jazz
Primele poze le-am vazut deja cu aproximativ o luna in urma, dar acum, odata cu prezentarea oficiala in Japonia (sub denumirea de Fit), producatorul nipon a dat publicitatii mai multe informatii despre noul sau reprezentant in clasa mica.

Vechiul model n-a fost printre cele mai mici din segment, dar noul Jazz este si mai mare. Masina a crescut in toate directiile (lungime +5,5 cm, latime +2 cm, ampatament +5 cm), mai putin in inaltime, care este identica cu cea a predecesorului sau: 1,525 m.

Marimile sporite pot sa dea impresia ca doar confortul pasagerilor a fost imbunatatit, dar inginerii Honda, prin eliminarea rezervei, au reusit sa mareasca si volumul portbagajului, care masoare acum 427 litri - o valoare nemaivazuta in cazul masinilor de sub 4 m lungime.

Honda Jazz
Mai trebuie sa notam faptul ca, prin rabatarea banchetei si a scaunului pasagerului, automobilul este apt si pentru a transporta obiecte foarte lungi (maxim 2,4 m).

In Japonia, Jazz este disponibil cu doua motorizari: 1,3 litri si 100 CP, respectiv 1,5 litri cu 120 CP, ambele cu patru cilindri in linie si consumatoare de benzina.

Acest obicei este, insa, neasteptat de moderat, conform kit-ului de presa nici motorul mai puternic nu consuma mai mult de 5,1 l/100 km in medie (cel mic se multumeste cu 4,2 litri de combustibil).

Noul Jazz va veni in Europa spre sfarsitul lui 2008.
Vizualizari: 1094