rss

Mai multe detalii despre politica de platforme Ford

  1. 24/08/2007
  2. Tags: Ford
    Vezi toate fotografiile (1)
    Modelele viitoare de masini Ford, mici si mijlocii ca marime, vor imparti o singura platforma. Miscarea reprezinta inca o etapa in programul Way Forward pe care constructorul american l-a initiat, scopul fiind reducerea accentuata a costurilor de productie.

    Primul model care va beneficia de structura respectiva va fi Ford Fiesta, al carui premergator a fost prezentat zilele acestea sub denumirea de Verve (modelul de serie va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt).

    La rand mai stau viitorul Ford Focus si Fusion, in incercarea americanilor de a reduce numarul platformelor “incongruente” cu pana la 40% in urmatorii cinci ani. In urma acestei epurari vor mai ramane in total 10 platforme, pe care vor fi bazate 70% dintre modelele companiei.

    In alta ordine de idei, noul Focus este programat sa apara in 2010 sau, cel tarziu in 2011, si va fi urmat la scurta vreme de urmatorul Fusion.

    Focus “the third” va fi o masina mondiala in adevaratul sens al cuvantului si va fi disponibil in mai multe variante, intr-o usoara variatie estetica si tehnica in functie de piata tinta.
    Vizualizari: 705