rss

Mai multe despre succesorul lui Mercedes 300SL

  1. 29/08/2007
  2. Tags: Mercedes 300SL
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cu putin timp in urma, va prezentam planurile celor din Stuttgart de a produce un succesor pentru “icon-ul” 300 SL Gullwing, ce va debuta pe piata in 2011.

    Revenim acum cu un nou set de informatii, privitoare in special la structura tehnica a masinii.

    Asadar, proiectul (la care vor participa destul de intens si specialistii lui AMG) va include sintagme precum “sasiu tubular din aluminiu”, “elemente din fibra de carbon”, “componente AMG” si “V8 de 6,2 litri”, posibil chiar si “cutie cu dublu ambreiaj”.

    Supercar-ul retro (masina va avea un design inspirat in mare masura de coupe-ul din anii ’50, ce va include si prezenta usilor gullwing) va dezvolta in jur de 575 CP, la fix pentru a se plasa intre cel mai rapid SL si vedeta incontesabila a gamei “high-end” de modele sportive Mercedes, SLR.

    Apropo de aceasta gama, Mercedes va deveni in viitorul apropiat unul dintre cei mai prolifici producatori in aceasta directie, alaturi de SLR si “noul 300SL” fiind planificate un olid in parteneriat cu HWA si o versiune “Black Edition” a lui SL facelift, ambele propulsate – ati ghicit – de acelasi monumental V8 AMG de 6,2 litri.
    Vizualizari: 943