rss

Magna International a facut o oferta pentru Chrysler

  1. 24/03/2007
  2. Tags: Chrysler, Magna International
    Vezi toate fotografiile (1)
    Concernul canadian, impreuna cu un grup de investitii, a facut o oferta de cumparare a lui Chrysler pentru o suma intre 4,6 miliarde si 4,7 miliarde de $, potrivit declaratiilor lui Brett Hoselton, analist KeyBanc Capital Market.

    In caz ca oferta este reala si va fi acceptata, Magna ar urma sa detina la compania americana un pachet de actiuni de 20-25%.

    DaimlerChrysler este cel mai mare client al celor e la Magna International, numarul trei din Detroit generand aproape 25% din vanzarile canadienilor. Asadar, interesul lui Magna pentru Chrysler este cat se poate de clar, ar reprezentantii gigantului din Ontario se feresc sa faca vreo declaratie oficala vizavi de comentariile lui Hoselton.

    „Este imperativ ca Magna sa inteleaga complet situatia privind viitorului lui Chrysler. Ca urmare, vom continua sa analizam alternativele pe care le avem la dispozitie, dar discutiile cu privire la acest subiect sunt strict condfidentiale si nu vor fi facute publice, si nici compania nu va face vreun comentariu cu privire la speculatiile despre aceste discutii” a declarat sec Tracy Fuerst, purtator de cuvant Magna International.
    Vizualizari: 906