rss

M3 CSL V10 de la G-Power

  1. 30/08/2007
  2. Tags: M5
    Vezi toate fotografiile (1)
    Desi noul M3 si-a facut deja aparitia pe piata, unii tuneri continua sa fie fascinati de vechea masina si in special de versiunea “supersport” a acesteia, CSL.

    Printre acestia, si G-Power, cel  care a montat un motor de M5 sub capota celui mai rapid Serie 3 din generatia precedenta.

    Si, ca tacamul sa fie complet, ei nu s-au lasat pana nu au obligat respectivul agregat sa dezvolte si mai mult putere decat o face pe M5, acesta aruncand acum 550 CP si 580 Nm catre rotile posterioare.

    In performantele pe sosea, acestea se traduc prin acceleratii de la 0 la 100 km/h in numai 4,2 secunde si de la 0 la 200 km/h in 11,6 secunde, dar si printr-o viteza maxima de 335 km/h – cu 50 km/h mai mult decat modelul de serie.

    Programul de tuning a fost completat de un kit de suspensie riguros testat pe Nurburgring, in stare sa preia corespunzator performantele noului grup motopropulsor.

    Partea buna este faptul ca, cu exceptia jantelor, nimic nu diferentiaza in mod evident creatia lui G-Power de un model normal. Iar partea cea mai buna vine pe filiera vestii potrivit careia tunerul german lucreaza la o versiune supraalimentata, capabila de 750 CP.
    Vizualizari: 803