rss

Lykan Hypersport: Costa 2.4 milioane de euro si este construit de arabi

 1. 05/02/2013
 2. Tags: Bugatti, Supercar
  Vezi toate fotografiile (14)

  Cunoscuti pentru apetitul pentru supercaruri, arabii au creat un bolid mai exclusivist decat Bugatti Veyron. "Progenitura" poarta numele Lykan Hypersport, se lauda cu 750 Cai Putere si costa nu mai putin de 2.4 milioane de euro.

  Aflati la prima experienta de gen, cei de la W Motors din Beirut au dezvoltat primul lor supercar, noul Lykan Hypersport. Modelul va fi construit in numai sapte exemplare, devenind astfel mai costisitor dar si mai exclusivist decat celebrul Veyron. Dupa cum era de asteptat, debutul a avut la Salonul Auto de la Qatar.

  Bolidul este echipat cu un motor boxer cu sase cilindri, supraalimentat cu doua turbine. Propulsorul este amplasat in spatele celulei pasagerilor si garanteaza un sprint 0-100 km/h in 2.8 secunde, precum si o viteza de top de 395 km/h.

  Cum ii sade bine unui automobil facut de arabi, lista de dotari include elemente precum blocuri optice cu LED-uri si diamante, piele cusuta cu fir de aur, bord holografic si multe alte detalii pretioase.

  Cei care se incumeta sa scoata din buzunar 2.4 milioane de euro vor primi nu doar minunatia de masina, ci si un ceas Cyrus Klepcy, editie limitata , evaluat la 200.000 de dolari.

  Doritori?

  Vizualizari: 11428