rss

Luxgen5 Sedan, rivalul din Taiwan pentru BMW Seria 3 si Audi A4

  1. 08/12/2011
  2. Tags: luxgen, luxgen5
    Vezi toate fotografiile (3)

    Constructorul auto din Taiwan Luxgen a publicat primele imagini oficiale cu noul Luxgen5 Sedan, o berlina de dimensiuni medii dezvoltata pentru piata globala, care ar putea ajunge si in Europa.

    Noul Luxgen5 Sedan joaca in liga BMW Seria 3 si Audi A4. si a fost proiectat in colaborare cu companii europene si americane. Sedanul este oferit cu o gama de motorizari formata din nou unitati, ambele cu patru cilindri, turbo. Propulsorul de 1,8 litri, dezvolta 150 Cai Putere si un cuplu maxim de 230 Nm. Acesta este disponibil in compania unei transmisii automate cu cinci trepte.

    Motorul de 2,0 litri produce 170 Cai Putere si un cuplu maxim de 256 Nm, acesta fiind oferit alaturi de o cutie de viteze automata cu sase rapoarte. Echipat cu unitatea cea mai puternica, Luxgen5 Sedan accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8,48 secunde si atinge o viteza de top de 210 km/h.

    In ceea ce priveste designul, nu vine cu nimic nou, dar totusi are meritul de a se pastra echilibrat. Modelul a avut ca sursa de inspiratie conceptul Neora si beneficiaza de un coeficient aerodinamic de 0,28.

    La interior se aseamana cu modelele japoneze si este dotat cu un multimedia “Think+ Touch System”, dezvoltat in colaborare cu HTC, care poate fi actionat prin intermediul unui touch screen de 9 inch.

    In echiparea standard intra tehnologii precum Active Eagle View, care prin intermediul a patru camere video asigura o vedere de 360° in jurul masinii, Night Vision, Lane Departure Warning System si Side View Monitoring System, pentru monitorizarea unghiului mort.

    Vizualizari: 1529