rss

Lux si exclusivism de la Vertu: telefonul Ascent Ti Ferrari

  1. 20/11/2008
  2. Tags: Gadget, Vertu, Vertu Ascent Ti Ferrari
    Vezi toate fotografiile (9)


    Vertu reprezinta pentru Nokia exact ceea ce reprezinta Lexus pentru Toyota sau Infiniti pentru Nissan. Un brand de lux. Numai ca, in loc de autovehicule exclusiviste, Vertu produce, ati ghicit, telefoane mobile de mii sau zeci de mii de euro bucata.

    Ultima creatie a luxosului brand este Vertu Ascent Ti Ferrari, un nou telefon inspirat de supercar-urile Scuderiei. Carcasa noilor telefoane mobile este confectionata din titan si piele de cea mai buna calitate, iar peste toate troneaza, evident, logo-ul Calutului Cabrat.

    Si daca materialele nu v-au convins ca acest telefon merita o avere, poate ca ring-tonurile exclusive va vor determina sa dati fuga la banca pentru un credit: sunetul motoarelor de pe Ferrari F430 si 612 Scaglietti a fost inregistrat si poate fi auzit acum din buzunarul dumneavoastra! Si pentru ca oficialii companiei britanice stiu cat de enervant este cand telefonul tau suna la fel ca cel al vecinului de masa, l-au angajat pe muzicianul Dave Stewart sa compuna cateva sonerii exclusiv pentru Vertu Ascent Ti Ferrari.

    Niciun cuvant, inca, despre pretul lui Vertu Ascent Ti Ferrari, dar, pentru orice eventualitate, asigurati-va ca obtineti un credit consistent!


     
       
    Vizualizari: 1891