rss

Lumini! Camera! Actiune! Start in doua editie “Ferrari si filmul”

  1. 18/02/2007
  2. Tags: Ferrari, Ferrari si filmul
    Vezi toate fotografiile (2)
    Lumea filmului este din nou in centrul atentiei la Galleria Ferrari din Maranello, odata cu deschiderea celei de-a doua editii dedicate actorilor si peliculelor cinematografice ce au contribuit la raspandirea legendei Ferrari in toata lumea.

    Ca parte a festivitatilor de aniversare a 60 de ani de existenta a companiei, noua expozitie include o selectie de peste 40 de fotografii secrete pana acum, scoase din Arhiva Ferrari, in care sunt prezente staruri internationale de film ce au cazut sub vraja Calutului Cabrat fie pe platourile de filmare, fie in viata privata.

    Secvente din peste 70 de filme au fost editate si puse laolalta intr-un film ce spune povestea produselor Ferrari din ultimii 60 de ani. Legenda Ferrari a inspirat atat Cinecitta, cat si Hollywood, inca de la infiintarea marcii, iar masinile cu emblema Calutului Cabrat au impartit ecranul cu monstri sacri precum Ava Gardner si Gregory Peck in filmele alb-negru ale anilor ’50 si cu Sophia Loren si Marcello Mastroiani in filmele clasice ale anilor ’60.

    Ele au fost de asemenea prezente in peliculele lui Alain Delon si Walter Matthau, serialele extrem de populare ale anilor ’70 si, desigur, unele dintre cele mai cunoscute filme hollywoodiene din ziua de astazi.

    Expozitia include de asemenea o selectie de postere, reclame si secvente din filme mai vechi sau mai noi si in plus unele dintre cele mai impresionante masini – inclusiv modelul 250 GT California, ce a aparut in extraordinarul “Yesterday, Today and Tomorrow” (Ieri, astazi si maine) al lui Vittorio De Sica si in “Dangerous Liaisons” (Legaturi periculoase) al lui Roger Vadim.

    Expozitia a fost inaugurata vineri, 16 februarie 2007 si va fi deschisa pana la 30 iunie. Intrarea este inclusa in pretul biletului de acces in Galleria Ferrari din Maranello.
    Vizualizari: 1128
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »