rss

Lotus Elise de la Project Kahn

  1. 24/08/2008
  2. Tags: Elise, Lotus, Project kahn
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Tunerul Project Kahn si Lotus vor colabora in vederea realizarii unei versiuni speciale a lui Elise, ce va marca implinirea a 60 de ani de la infiintarea celebrului constructor britanic de masini sport.

    Modificarile, asa dupa cum se poate observa si din imaginea alaturata, nu vor fi majore, ci doar cat sa aduca un plus de atractivitate unuia dintre cele mai agile roadstere de pe piata.

    Asadar, designul exterior a fost ameliorat cu ajutorul unui bodykit complet dar destul de decent ca prezenta, compus dintr-un set de sorturi laterale si spoilere desenate agresiv, patru jante specifice casei Kahn si o operatie de remodelare a bosajelor.

    Inauntru, proprietarul isi va cufunda dosul in scaune cu tapiterie din piele gofrate cu logo-ul tunerului englez, ce va mai fi prezent pe consola centrala si volan.

    In plan tehnic nu ar fi prea multe de zis, dar merita totusi sa amintim inlocuirea esapametului de serie cu unul mai performant si tuningul de suspensie, ce a coborat garda la sol cu cativa cm. Suficient...

    Vizualizari: 1167