rss

Lorinser Tune Second-Generation smart fortwo

  1. 06/11/2007
  2. Tags: Lorinser, Smart Fortwo
    Vezi toate fotografiile (2)

    Ultimul lucru la care se gandeste clientul lui smart fortwo atunci cand se decide sa achizitioneze o asemenea masina este sportivitatea mititelului, insa cei de la Lorinser s-au gandit sa il provoace sa aseze aceasta calitate pe locul intai in topul preferintelor.

    Acesta este rezultatul planului lor – un program de tuning pentru fiecare din cele trei propulsoare pe benzina, insotit de nelipsitele modificari de natura estetica.

    Cel mai slab dintre ele, versiunea de 61 CP a agregatului in trei cilindri aspirat, ajunge la 71 CP in urma unei modificari a managementului electronic, plusul de 10 CP refelectandu-se in final intr-o viteza maxima de 156 km/h – cu 11 km/h mai mare decat viteza unui smart fortwo 45.

    Daca veti opta pentru versiunea mai puternica a acestui propulsor, veti primi, in loc de 71 CP, 77 CP, buni pentru o viteza maxima de 160 km/h (+15 km/h), insa cu adevarat interesant este procesul de modificare al motorului supraalimentat de 84 CP, ce are ca rezultat cresterea puterii la 104 CP.


    Rezultatul pe sosea? 100 km/h in sub 10 secunde si o viteza maxima de 180 km/h, desi ultima conteaza mai putin dat fiind faptul ca un smart fortwo va fi folosit in 99% din cazuri in oras.

    In plus, uitati-va la el: ati cheltui cateva mii de euro bune fara sa stiti ca trebuie sa rulati cu viteze de melc, astfel incat toata lumea sa admire acel spoiler frontal fioros, bosaje umflate cu pompa, evacuari din otel inoxidabil si, evident, jante superbe de 15 inch?
    Vizualizari: 996