rss

Logan VAN si Logan Pick-Up vor fi comercializate in vestul Europei

  1. 24/11/2008
  2. Tags: Dacia, Logan Pick-Up, Logan van
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia incepe, din aceasta luna, comercializarea in statele din Europa de Vest a vehiculelor comerciale usoare Logan VAN si Logan Pick-Up, fabricate in uzina de la Mioveni, a anuntat grupul Renault, proprietarul Automobile Dacia.

    Logan VAN (furgon) este disponibil in Romania si Bulgaria din februarie 2007, iar Logan Pick-Up din martie 2008, se arata intr-un comunicat al grupului Renault.

    Logan VAN are un volum de incarcare de 2,5 metri cubi, iar cel de-al doilea are o bena de 1,8 metri lungime si un spatiu de depozitare de 300 de litri in spatele scaunelor soferului si pasagerului. Ambele vehicule vor fi comercializate cu o garantie de trei ani, in limita a 100.000 de kilometri.

    Logan VAN si Logan Pick-Up sunt construite in uzina Dacia de la Mioveni, pe platforma Logan (B0), alaturi de celelalte modele din gama Dacia, Logan Sedan, Logan MCV si Sandero. Vehiculele sunt reciclabile in proportie de 95% la sfarsitul ciclului de viata, iar la fabricarea lor se foloseste 5% plastic reciclat.

    Cele doua utilitare pot fi echipate cu trei motorizari, respectiv un propulsor pe benzina de 1,6 litri de 90 de Cai Putere (CP), precum si cu un motor diesel, disponibil in variantele de putere de 70 si 85 CP. Doar pentru Logan VAN mai este disponibil un motor pe benzina de 1,4 litri, de 75 CP.

    Sursa: Mediafax 

     

    Vizualizari: 1304